Met een knipoog naar de goede oude tijd…

Toen ik een tijdje terug de stofjes koos voor Anoek haar winterjas met bijhorende sjaal, muts en wanten had ik nog een volledige bijpassende outfit in mijn hoofd.

Het leek me hoog tijd om nog eens aan ‘broekenuitbreiding’ te doen. Ik maakte eerder al enkele versies van de ‘Clarabella’ uit Ottobre en met eerder smalle kindjes hier in huis valt dat nooit tegen. De broek werd een tweetal maanden geleden al getekend en geknipt, maar het in mekaar stikken kwam er niet van.

Toen ik zondag eindelijk werk maakte van een trui met bijpassende souspull (beide gemaakt met het patroon uit SVDHZ2) moest de broek wel in mekaar gestoken worden, want anders had ik geen bijpassende broek… Eergisteren was de outfit af, maar ik kon Anoek niet overtuigen om de broek aan te trekken. Ze vond ze niet mooi… Pas toen oma zei dat het een mooie broek was deed ze ze dan toch zonder morren aan.

En, ondertussen ging ze er mee naar school én wilde ze er zelfs mee op de foto.

Het is altijd een beetje zoeken naar een leuk plekje om foto’s te nemen. Sedert zondag zijn de kindjes in het bezit van het schoolbankje waar papa en tante vroeger uren aan speelden en het valt in de smaak! De ideale plaats om eens wat foto’s te nemen dacht ik, kijk maar mee…

DSCN7698

DSCN7709

DSCN7704

DSCN7702

DSCN7707

Patroon:
Trui en souspull: SVDHZ2
Broek: Clarabella uit Ottobre
Stof: Ribfluweel – Juffertje uil / Tricots van Lillestoff

4 gedachtes over “Met een knipoog naar de goede oude tijd…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s