Dé Louisajas

Met de koude dagen in zicht is er hier ook een noodzaak aan winterjasjes. Ik maakte er vorig jaar voor beide meisjes één, maar die van Anoek was echt te klein geworden.

Toen Marte aankondigde een winterjaspatroon op de markt te brengen en vroeg om mee te testen zei ik niet nee! Voor mijn stofkeuze moest ik wel eerst de dochter overtuigen, want de donkere kleuren die ik voorstelde zag ze niet zitten. Uiteindelijk was ze toch heel blij met de nieuwe jas en vindt ze hem ‘superknus’.

louisa

Zoals we van Marte gewoon zijn konden we kiezen uit een heel aantal opties. Wij kozen voor een rits, een gesplitst achterpand met lederen paspel en een kap. De jas werd gevoerd met katoen en een laag wattine. Hij past perfect, maar de testmaatjes vielen wat klein dus zal hij maar één winter gedragen kunnen worden. (dan hebben we een reden om volgend jaar al terug een nieuwe te naaien!).

Wie nog inspiratie zoekt om aan de slag te gaan, rep je naar de website van Compagnie M want daar loopt momenteel een blogtour! Tot 6 november kan je het patroon ook kopen met 10% korting (code: LOUISACOAT10).

Hier werd de jas alvast uitvoerig getest en speelproof bevonden!

dsc_0174

dsc_0166

dsc_0141

dsc_0167

dsc_0180

dsc_0171

Stof: Mantelstof van bij Mondepot
Patroon: Louisacoat – Compagnie M

6 gedachtes over “Dé Louisajas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s