Een kast vol Nores…

Eigenlijk doe ik dat veel te weinig, naaien voor mezelf…  Ik heb werkelijk die denkbeeldige ‘schop onder mijn kont’ nodig om eraan te beginnen.

Blij was ik dus toen ik het nieuwe Nore patroon van Compagnie M kon testen. En dat deed ik uitgebreid… Ik heb ondertussen 6 Nores in mijn kast hangen, 2 t-shirts en 4 jurken. Een productieve test dus. En ik moet zeggen, alle zes worden ze gedragen, dus dat is een voltreffer!

Ik begon met de t-shirt versie, om de pasvorm te controleren en die zat meteen goed. Foto’s van deze versies heb ik niet veel, wel een detailfoto van het lijnenspel in mijn tweede t-shirt:

DSC_0278 (3)

Daarna ging ik aan de slag met het jurkpatroon. Terwijl ik op mijn Nosh-stofjes wachtte dook ik in mijn stoffenkast en ging aan de slag met een combinatie van French terry en een zalige double gauze. Een iets warmere versie, ideaal voor een frissere zomerdag.

Mijn tweede jurk werd een Nosh-jurk, met alle opties: inzetstukken in voor- en achterpand én zakken.

De derde jurk werd de ‘Candy-hack’, een zwarte versie met brede halslijn, in een punti di roma.

En als laatste ging ik voor een basisversie in een drukker stofje, weer met de brede halslijn. De jurk vraagt wel een riem, anders is het wat slaapkleedachtig.

En ik ben echt geen jurkenmens, maar droeg ze al véél en kreeg al véél complimentjes. Echt blij met mijn kastuitbreiding!

Wil je ook aan de slag, dan kan je het patroon hier kopen!

Patroon: Nore Dress – Compagnie M
Stofjes: Nosh – Elvelycan design – andere – van bij Kersenpitje, Nosh, Gallery Fabrics, Julijashop

 

12 gedachtes over “Een kast vol Nores…

  1. Voor jezelf naaien moet je absoluut meer doen, echt heel knap! Een heel mooie blog ook trouwens. Ik heb nog veel werk als ik zie wat jij al allemaal gemaakt hebt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s