Boekentastijd

Ik plande dit jaar geen nieuwe boekentas, maar daar besliste de dochter anders over… ze gaat naar het eerste leerjaar én daar hoort nieuw gerief bij natuurlijk.

Wie mijn blog volgt zag eerder al enkele exemplaren passeren, voor de anderen, je vindt ze hier, hier en hier.

Aangezien al mijn vorige exemplaren van de Mix’n Match nog in goede staat zijn blijf ik bij het recept. Een boekentas met véél werk, maar ook eentje waar heel veel plezier aan beleefd wordt.

Ik liet Joke zelf de stofjes kiezen en vulde zelf het lijstje fournituren verder aan. Even paniek toen bleek dat één van de stofjes uitverkocht was in de Stoffenkamer, maar Piekewieke bracht redding. De fournituren komen vanzelfsprekend van bij K-bas.

Ik verstevigde de boekentas zoals voorgeschreven met S520 maar gebruikte voor de buitendelen een dubbele laag. En ik moet zeggen, ze is écht stevig! Verder volgde ik braaf de handleiding, het enige extra’tje is een ritsvakje vooraan waar de huissleutel in past, zo geraakt ze hem zeker niet kwijt.

Trots op mezelf! De boekentas is al af én er resten nog twee weken vakantie. Maar als het aan Joke lag, dan vertrok ze deze ochtend met een stralende glimlach naar de klas… daar doen we het voor he?!

DSC_0273

DSC_0275

DSC_0277

DSC_0278

DSC_0279

DSC_0280

DSC_0283

DSC_0284

Patroon: Mix’n match – Mind The Whale
Stof:
Blauwe Canvas – Piekewieke
Visjes – Stoffenkamer
Fournituren: K-bas

 

7 gedachtes over “Boekentastijd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s