Cosmo Dress – Blogtour

Suz van Sewpony bracht nog maar net haar nieuwste patroon op de markt. Het is zoals we van haar gewoon zijn een patroon om u tegen te zeggen.

De Cosmo jurk is een A-lijn jurk met tal van opties. Je kan kiezen voor verschillende leuke kraagjes en ook verschillende mouwopties. Zo kan je gaan voor een op en top zomerjurk of zelfs voor een winterse jurk. De zichtbare rits is een echte blikvanger.

Zelf laat ik het nog even nazomeren en koos voor de vlindermouwtjes en een licht katoentje. Hieronder zie je een overzichtje van de verschillende opties.

Joke is alvast heel blij met haar nieuwe jurk. We wandelden langs een oude spoorwegberm en namen foto’s bij een oude treinwagon.

cosmo1

cosmo2

cosmo3

‘Kijk, mama! Daar rijdt een echte trein! Kijk!’

cosmo4

cosmo6

cosmo7

 

Patroon: Cosmo dress – Sewpony (Eng of Nl pdf patroon)
Stof: Veritas

 

Leuk om te weten:

– Het patroon is te koop in de shop van Sewpony en kost 8 dollar. Ik vertaalde voor jullie het patroon naar het  Nederlands! Tot het einde van de blogtour kan je het aankopen met 15% korting als je de code COSMOTOUR gebruikt.

– Suz organiseert een wedstrijd via Instagram. Tag jouw Cosmodress  met #COSMODRESSPATTERN, #SEWPONY EN @SEWPONY. Je kan een pakketje winnen met voldoende stof, rits en paspel om een Cosmodress te maken. Hou zeker de IG account van Sewpony in de gaten!

Hieronder kan je doorklikken om nog meer inspiratie op te doen bij de andere deelnemers van de blogtour!

5 gedachtes over “Cosmo Dress – Blogtour

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s