Lewis, ook voor meisjes!

Dat ik wat ‘gezonde’ stress nodig heb, dat wisten jullie waarschijnlijk al… en of we hier nog van ‘gezonde’ stress of eerder een adrenalineboost kunnen spreken, dat laat ik aan jullie over…

Nog niet zolang geleden, testte ik het nieuwe jaspatroon van Compagnie M uit. En dat Marte een topontwerpster is, dat weten jullie waarschijnlijk ook al. Een dame die barst van creativiteit! Met de komst van e Louisajas bedacht ze plots dat een jongensversie ook wel leuk zou zijn. Ze vatte de koe bij de horens en startte ergens vorige week met tekenen… en jawel, een dikke week later, besliste ik last-minute dat ik ook wel een testjas wilde maken (maar dan met een meisjesachtig kantje (lees: bontje).

De deadline was gisteren (donderdag) en woensdagnamiddag was ik nog aan het shoppen in functie van de test. Laten we zeggen dat het een korte nacht werd… maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad! Ik veranderde niets aan het patroon, ik voegde alleen de kraag van de Louisajas toe. De kraag valt mooi, maar op de foto’s staat ze soms recht, dat is enkel omdat Joke dat zo knus vindt, ze zet ze graag recht omdat dat lekker warm is.

Ik ben echt verliefd op het jasje!

Jullie ook? Rep jullie dan naar de shop want het patroon is vanaf vandaag verkrijgbaar. Heb je het toch meer voor de meisjesversie? Op beide patronen krijg je 10% korting tot 4 december met de codes LEWISCOAT10 en LOUISACOAT10.

Heb je net zoals ik nood aan een adrenalinestoot, niet getreurd want er staat een heuse wedstrijd op de agenda met een ongelooflijke prijzenpot. Meer weten? Neem dan hier een kijkje!

En dan nu een overload aan foto’s…

lewis14

lewis01

lewis02

lewis04

lewis05

lewis06

lewis07

lewis08

lewis09

lewis10

lewis11

lewis12

lewis13

lewis16

lewis17

Patroon:
LewiscoatCompagnie M
Stof:
Gekookte wol – Bellétoff
Voering: katoentje van Cotton and Steel + paspel, rits en nepbont – Soldeur/Wild van Stof 

16 gedachtes over “Lewis, ook voor meisjes!

    1. Ik maakte al een Louisa he, anders zag ik het waarschijnlijk niet meer zitten om er zo op de valreep aan te beginnen. En die kraag, ik had het niet gedacht, maar ben zelf ook fan!

  1. Ik vind persoonlijk de Lewis versie mooier dan de Louisa,misschien om dat ik niet van te veel extraatjes hou 😉 maar deze versie is super mooi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s